Készíttettem egy listát, amelyen olyan – szinte minden háztartásban megtalálható dolgok szerepelnek, melyek már egy kisebb vagyon. Ezekből a kiegészítőkből pár darab készült csak – bár elgondolkodtató, hogy valójában miért is…?
Kattints a tovább gombra a képekért és részletekért!
Persze vannak neves éttermek és helyek, ahová egy-egy étel miatt visszatértünk, de azért kíváncsi lennék, mit tartalmaz egy fél milliós hot dog…?!
Ezt a készletet 4500 óra alatt készítették el. Természetesen minden drága alapanyagot felhasználtak készítése során, mint az arany, platina, gyémánt, rubin vagy zafír.
Na jó, ez talán már kicsit túlzás… De létezik ilyen, és egyszerűen hihetetlen!
“Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani” a neve a világ legdrágább palackozott vizének, amely mindösszesen csak 750 ml! Természetesen nem átlagos vízről van szó, hanem egy különleges elegyről, amely francia források és izlandi gleccservizet is tartalmaz; nem beszélve a díszes üvegről!
Ezt a pólót egy indiai férfi, Datta Phuge vásárolta meg. Bár nem lehet egy könnyű viselet, állítása szerint mégis hatalmas sikere van ebben a pólóban a nők körében.
Ha folyton eltűnik a zoknid, szerezz be egy ilyen darabot, garantáltan figyelni fogsz rá! :D Ez a zokni azért olyan különleges, mert Vicuna gyapjúból készül, ami nagyon ritka.
Ezt a popcornt nyilván nem moziban árulják, hiszen ki megy oda ennyi pénzzel?! És hogy miért ilyen drága? Nos, az arany és különleges só nem egy olcsó mulatság…
Ha vigyázni akarsz fogaid épségére, próbáld ki ezt a méregdrága fogkrémet! :D A fogkrém olyan szokatlan összetevőket tartalmaz, mint a kókusz és csoki; de a gyerekeknek készült fluorid mentes paszta is.
A világ legdrágább tolla az Aurora nevet viseli, és a gyártó kizárólag megrendelésre készíti el, egy év alatt. Természetesen az egészet 30 karátos gyémánt borítja, így érthető, miért kerül ennyibe.
Ez a kávé nagyon megosztja a közönséget, egyesek ugyanis istenítik, míg mások undorítónak találják. Valahol megértem az utóbbi csoportot is, hiszen ez a kávé attól különleges, hogy a puncs macska előbb megeszi a kávészemeket, majd átmegy a bélrendszerén, míg végül sor kerül a távozásra. Egyesek szerint ez az emésztési folyamat javítja a kávészemek minőségét, ettől olyan finom.