5 szuper tipp, hogy tökéletes rendezvényt szervezz!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

5 tipp, hogy remek legyen a rendezvény!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Augusztus 16. Csütörtök - Ábrahám
hirdetes
 | Szerző: H.R
címkék:

Így szervezz tökéletes rendezvényt!

hirdetes
5 tipp a szuper rendezvényhez

Azok, akik már szerveztek valaha bármilyen rendezvényt már tudják, hogy mennyi fejfájással jár. Egy munkahelyi rendezvény megszervezését gyakran a mindennapi munkánk mellett elvégzendő plusz feladatként kapjuk, amely különösen sok odafigyelést igényel, ha szeretnénk, hogy a főnök elégedett legyen a munkánkkal mivel egy sikeresen megszervezett rendezvény a céget is jó fényben tünteti fel. 

Azonban, ha még nem rendeztünk egyetlen eseményt sem, rengeteg kérdés merülhet fel bennünk. Ezért a következőkben összeszedtük azokat a legfontosabb pontokat, amelyek egy sikeres rendezvény megszervezéséhez szükségesek, így remélhetőleg ezeket megfogadva könnyű dolgod lesz legyen szó bármilyen rendezvényről.

 

Határozd meg a célokat

 

Ha céges rendezvényről van szó, mindenképp beszéld meg a főnököddel, hogy pontosan mi az esemény célja. Jövedelem szerzés? Befektetők megnyerése? Új ügyfelek szerzése? Cég hírnevének népszerűsítése? Kérdezd meg, hogy ő hogyan képzeli el az esemény felépítését, mekkora létszámban gondolkozik, mekkora költségvetéssel számol, mik a dátumok és az esetleges B tervek. Mindezeket összevetve egy átfogó képet kaphatsz az eseményről, így könnyebben neki láthatsz a megszervezéshez. 

hirdetes

 

Tervezzük meg a részleteket!

 

Amint a fent leírtakat nagyvonalakban meghatároztuk. Ideje részletesebben kidolgozni a terveket. Megállapítani, hogy ki lesz az esemény célcsoportja, meghatározni, hogy hol lesz majd a rendezvény, kik fognak majd beszélni, pontos létszámot kialakítani, gondoskodni az ételről és italról. Nagyon fontos még a megfelelő személyzet kiválasztása, aki a vendégeink jólétéről gondoskodnak az esemény ideje alatt. 

Költségvetés meghatározása

 

Miután a főnököddel megbeszélted a költségvetéseket, ehhez mérten kell kialakítanod az eseményhez szükséges eszközök beszerzését. A legjobb módszer a szükséges kellékek beszerzésére, ha béreljük azokat. A Setup Event Kft. kiváló választás lehet, hisz több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek rendezvényszervezés terén, így céges rendezvényekben is igen jártasak.
Vezessünk egy listát mindenről, ami az eseményhez szükséges, majd mérlegeljünk melyekre érdemes nagyobb összeget áldozni. Az étel és ital minőségén nem érdemes spórolni, és a személyzet is kiváló kell, hogy legyen. Legyen a meghatározott költségvetésen felül még egy kis vésztartalékunk, amellyel a nemvárt kiadásokat fedezhetjük. 

 

Agenda kialakítása

 

Legyen szó bármilyen eseményéről, a vendégek szeretik, ha egy átlátható agendát kapnak a programokról. Számítsuk bele a szüneteket, az előadók beszédét, és hogy mikor lehet szabadon beszélgetniük, ismerkedniük a vendégeknek. 

 

Programok

 

Az esemény megszervezésének egyik legnehezebb része, hogy a vendégek érdekesnek és izgalmasnak találják rendezvényt illetve, hogy jól szórakozzanak. Ehhez ne féljünk szakértők tanácsához fordulni. A rendezvényszervezéssel foglalkozó cégek nagyszerű ötleteket adhatnak, amelyeket alkalmazva biztos lesz a siker. 

Ha az eseményen előadókat szeretnénk meghívni, olyan előadókat válasszunk, akik érdekesen és jól tudnak előadásokat tartani. A téma is lehetőleg olyan legyen, amely mindenki számára érdekes lehet. 

 

Egy esemény megszervezése tehát igen összetett dolog, de amennyiben időben elkezdjük a szervezést, és alaposan kigondolt tervek alapján haladunk előre, úgy gyerekjáték lesz az egész. 

hirdetes
hirdetes

Tippek melyekkel felújíthatod elhanyagolt retro stílusú nyaralódat!

Körülbelül 30 évvel ezelőtt lehetőség volt rettentően olcsón telkeket venni a Balatonnál, vagy a Mátrában. A kiárusítás következtében sokan...

Ezzel az egy dologgal eltüntetheted a vízkövet a csaptelepekről!

Ezzel az egyetlen dologgal újjá és vízkőmentessé varázsolhatod csaptelepeidet! Nem kell hozzá se bolti vegyszer, se pénz, filléres és nagyon hasznos...

Dolgok, amiket még idén nyáron meg kell tenned

A nyár az egyik legcsodálatosabb évszak, és számtalan okot tudnánk felsorolni azért, hogy ezt bebizonyítsuk. A következőkben azon azt mutatjuk be,...

Óriási augusztusi csillaghullás! Érkeznek a Perseidák!

Itt az augusztus, ismét eljött a csillaghullások ideje. Szemeket az égre, mert a Perseidák idén is szemet gyönyörködtető látványt fognak nyújtani számunkra!

Egyre nagyobb teret hódítanak a zöld tetők!

A zöld mozgalom utat tör magának, és olyan érdekességeket hoznak magukkal, mint például a zöld tetőket. Hogy miért kap ez egyre nagyobb teret? Elmondjuk!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.