A kis konyha 10 alapszabálya

Király Réka

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

YouTube

Ha kicsi a konyhánk, akkor sajnos nincs végtelen lehetőségünk: nagyon gazdálkodunk kell a hellyel és a lehetőségekkel. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne álomkonyhánk, hiszen sok praktika van, amellyel kényelmessé, hangulatossá tehetjük ezt a kicsi helyiséget is.

Az alábbi összeállításban 10 alapszabályt gyűjtöttem össze Nektek. Játszhatunk a színekkel, hogy nagyobbnak tűnjön a helyiség; kialakíthatunk praktikus tárolókat, hogy minél több helyünk legyen vagy felakaszthatjuk az edényeket, ezzel is helyet spórolva.
hirdetes
 

Lapozz a részletekért!

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Konyha

Lakberendezési szakszótár

Sárgatúró

Az ünnepi asztal egyik legfinomabb eleme a sárgatúró, aminek a legnagyobb hagyománya a... Tovább

Esküvőhelyszín Budapest

Esküvő helyszín Budapesten - olyan elegáns és minőségi szolgáltatást nyújtó helyszín a... Tovább

Tovább a lexikonra