A tökéletes farsangi fánk

Sári Dalma személyi edző, táplálkozási és életmód tanácsadó, NA

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

YouTube

Itt a február, a farsangi szezon, hagyomány szerint ilyenkor fánkot sütünk. A tökéletes szalagos könnyű elkészíteni otthon, ha megfelelő recepttel rendelkezünk hozzá. Most itt van a recept a kezedben (vagy a kijelzőn). Mire vársz még? Sütésre fel!

Hozzávalók a farsangi fánkhoz:

  • 50 dkg finomliszt
  • 6 dkg olvasztott vaj
  • 5 dkg cukor
  • 5 tojássárgája
  • 2 egész tojás
  • 3 dkg élesztő
  • 2,5–3 dl 2,8%-os tej
  • hirdetes
  • csipet só
  • 1 citrom héja
  • 2 evőkanál rum
  • olaj (a sütéshez)
  • A tálaláshoz: baracklekvár és porcukor

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Desszert Recept

Lakberendezési szakszótár

Ruha rendelés

A ruha rendelésnek számos előnye van, többek között rengeteg időt spórolhatunk a... Tovább

Niagara-vízesés

Ez a látványos és a világon egyedinek számító természeti képződmény az Egyesült Államok... Tovább

Tovább a lexikonra