Megmutatjuk hogyan készítik ezt a káposztát a japánok teljesen mű, valamiféle furcsa kémiai anyagból. Hiába néz ki ugyanúgy, mint a földben termett, nekem nagyon undorító!
A gazdálkodás nem könnyű munka. Mivel könnyebb kémiai anyagokból előállítani az élelmiszereket, mintsem elültetni, gondozni és kivárni, amíg megnőnek, ezért a japánok már el is kezdték a káposzta gyártását.
Kémiai anyagokból, a káros E-betűs dolgokból készítettek egy krémszerű anyagot, amit egy fóliára kennek, amit formáznak, közben megszárad és pont úgy néz ki mint a kertben termelt káposzta. Keményítőt és színezéket használnak, hogy előállítsák a káposzta leveleit.
A hasonlóság megtévesztő, pont úgy néz ki, mint a valódi friss káposzta, azt mondják, az íze is hasonlít a valódi káposztákéhoz. Sajnos valószínűleg ezek a hamisítványok is megjelennek majd a piacon, csak úgy mint a műanyag rizs és a vegyszerekkel teli fokhagyma. Most mgmutatjuk hogyan készítik el ezt a japánok, lapozz egyet és nézd meg ezt a sokkoló videót!