notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Jön az eper szezon, az interneten pedig egyre több ínycsiklandó fotót látni szebbnél szebb epres tortákról. Ha azt gondolod, ezeket csak profi háziasszonyok tudják elkészíteni, hát tévedsz! Most mutatunk egy egyszerű, ám annál finomabb receptet...

hirdetes

Bögrés epertorta – kezdőknek is! :)

Király Réka

Jön az eper szezon, az interneten pedig egyre több ínycsiklandó fotót látni szebbnél szebb epres tortákról. Ha azt gondolod, ezeket csak profi háziasszonyok tudják elkészíteni, hát tévedsz! Most mutatunk egy egyszerű, ám annál finomabb receptet, melyet Te is könnyedén elkészíthetsz! 

Jön az eper szezon, az interneten pedig egyre több ínycsiklandó fotót látni szebbnél szebb epres tortákról. Ha azt gondolod, ezeket csak profi háziasszonyok tudják elkészíteni, hát tévedsz! Most mutatunk egy egyszerű, ám annál finomabb receptet...

 

Lapozz a részletekért! :)

 

Jön az eper szezon, az interneten pedig egyre több ínycsiklandó fotót látni szebbnél szebb epres tortákról. Ha azt gondolod, ezeket csak profi háziasszonyok tudják elkészíteni, hát tévedsz! Most mutatunk egy egyszerű, ám annál finomabb receptet...
  • 3 evőkanál vaj
  • 3 evőkanál natúr joghurt
  • 2 tojás
  • hirdetes
    ½ bögre tej
  • 1 bögre cukor
  • 2 teáskanál vaníliás cukor
  • másfél bögre liszt
  • másfél teáskanál sütőpor
  • 1 csomag eper (körülbelül két bögre)

 

Jön az eper szezon, az interneten pedig egyre több ínycsiklandó fotót látni szebbnél szebb epres tortákról. Ha azt gondolod, ezeket csak profi háziasszonyok tudják elkészíteni, hát tévedsz! Most mutatunk egy egyszerű, ám annál finomabb receptet...
  1. Melegítsd elő a sütőt 350 fokra. A vajat, joghurtot, tejet, vaníliás és sima cukrot keverd össze egy tálban, majd add hozzá a tojásokat.
  2. Keverd össze a lisztet és a sütőport, majd keverd hozzá a többi összetevőhöz.
  3. Öntsd az egészet a tepsibe.

 

Jön az eper szezon, az interneten pedig egyre több ínycsiklandó fotót látni szebbnél szebb epres tortákról. Ha azt gondolod, ezeket csak profi háziasszonyok tudják elkészíteni, hát tévedsz! Most mutatunk egy egyszerű, ám annál finomabb receptet...
  1. Vágd félbe az epreket, majd a sima részével felfelé oszlasd el a tésztán, úgy, hogy pont kilátszódjanak. Minél több van, annál finomabb lesz!
  2. Az előmelegített sütőben süsd 10 percig, majd még 50 percig 325 fokon. Perszer közben nem árt szurkálni és figyelni, milyen gyorsan pirosodik, hiszen a sütők nagyon különbözőek.
  3. Tálald egy kis tejszínhabbal! Jó étvágyat hozzá! :)

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Festés utáni takarítás

A festési és mázolási munkálatok után rengeteg szennyeződés marad a helyiségekben, melyeket... Tovább

Kerti pajta

A pajta egy nagyméretű, istállószerű épület, ahová a jószágot rossz időben, télen... Tovább

Tovább a lexikonra
Háztartás