Mikor megláttam, hogy a szomszédasszony így vágja fel a görögdinnyét, azonnal tudtam, ezt meg kell tanulnom! Így egy csepp sem megy kárba a levéből! Nagyon jó trükk!
Nyáron nincs is jobb egy szelet, jó hideg görögdinnyénél. Mézédes és nagyon finom, ráadásul tele értékes vitaminokkal. Ezt a csemegét sokan szeretik, de felvágni nem is olyan könnyű. A dinnyét általában kettévágjuk és utána szeleteljük, de így csöpög a leve, piszkos lesz tőle az asztal és még a kezeink is ragadnak. Rengeteg lé elveszik ezzel a módszerrel, pedig a dinnyében az egyik legjobb, hogy olyannyira lédús! :)
Hogy te se kend össze a konyhát, és a dinnyéd is lédúsabb, finomabb legyen, a következőképpen vágd fel ezek után. Ezzel az ügyes módszerrel úgy vághatjuk fel a dinnyét, hogy nem fog kicsöpögni a leve és gyönyörűek lesznek a szeletek. Megéri kipróbálni, nagyon egyszerű és jó módszer! Most megmutatom egy videóban, hogy hogyan vágd fel a görögdinnyét helyesen!