Málna egy kis citrommal bolondítva
Az eperszezon után jöhet a málna, ami nem csak fagyiban nyújt kiváló nyárias íz élményeket, hanem az italokba keverve is.
Hozzávalók
25 dkg friss vagy fagyasztott málna
2 citrom
virágméz vagy cukor ízlés szerint
egy marék mentalevél
1 l víz
Elképesztően frissítő ez a nyári ital, és garantáltan a kedvenced lesz, ha szereted a kicsit savanykásabb ízeket. A málna tökéletes adalék, és az elkészítése sem vesz igénybe többet 3 percnél. Amellett, hogy egészséges, ha kevés cukorral, vagy anélkül készíted el, még elképesztően finom is. Nincs más dolgod, mint a citrom levét a málnával, és a cukorral összeturmixolni. Ezután öntsd fel vízzel, és citromkarikákkal vagy málnával díszítsd. Itt se felejtkezz meg a jégkockákról, és már ihatod is ezt a szuper könnyű, és ízletes italt.