notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Rosszul reszelted a sajtot eddig

hirdetes

Tuti, hogy eddig te is rosszul reszelted a sajtot!

Lehet egy sajtot jól vagy rosszul reszelni? Itt egy videó, ami azt bizonyítja, hogy igen! Ha pedig megnézed, akkor rájössz, hogy miért reszelted eddig egész életedben te is rosszul a sajtot!

Rosszul reszelted a sajtot eddig

Mindig is azt mondtam, hogy én szívesen elélnék sajton, friss, ropogós kenyéren meg tejen akár egész életemben. Annyira szeretem ezeket! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nem telhet el nap, hogy ne ennék valamiféle sajtot és ne innék egy kis kecsketejet. Szeretem a sajtot szeletelve, sütve, grillezve, reszelve, bármilyen formában! Már a sajt elkészítésének folyamatát is imádom, azaz panírozni, megsütni, szeletelni vagy lereszelni. Viszont a legtöbb esetben nagy rumlit csinálok ilyenkor a konyhában. Viszont az interneten, pontosabban a Youtube-on megtaláltam egy videót, amiből megtudtam, hogy eddig egész életemben rosszul reszeltem a sajtot! De nem csak én, lefogadom, hogy Te is!

hirdetes

Nem olyan rég feltett egy lány a Twitter-re egy videót, amiben megmutatja a sajtreszelő helyes használatát… Az eszközt a kezébe veszi, oldalára fekteti és úgy használja. Így reszeli le a satot, az pedig beleesik a reszelő belsejébe, nem kell alátenni semmiféle tálat, tányért vagy bármit. Így sokkal kevésbé szóródik szét a reszelék is, és azonnal egy tálba vagy az ételre tudod önteni belőle. Tulajdonképen a módszer gyorsabb is és tisztább is ezáltal, sőt, a sajtreszelőbe se ragadnak bele a kis sajt darabkák, hanem belehullanak azok is a belsejébe.

Már most hihetetlen sikeres van a videónak, próbáljátok ki ti is!

hirdetes

 

Több, mint 3 millió megtekintéssel büszkélkedik már a feltett videó a Twitter-en és ez a szám csak folyamatosan nő! Persze, hiszen eddig mindenki szenvedett a sajtreszeléssel. Én személy szerint utáltam, hogy elcsúszkál a reszelő a tányéron, nehéz volt egy idő után már tartani a sajtot, főleg, ha sokat kellett csinálni. Viszont ezzel a trükkel most már álom könny lesz ez a konyhai folyamat is! :) És valóban, rendkívül furcsa, hogy eddig ez nem jutott senkinek se az eszébe… :) Pedig így utólag olyan ésszerű. :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Hőmérséklet

A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó.... Tovább

Ragasztószalag

A ragasztószalagot nagyon szuper módon felhasználhatjuk egy lakás vagy szoba festésénél, és... Tovább

Tovább a lexikonra
Háztartás Konyha Színes ötletek