notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Szélsőséges trend ígérkezdik a 2025-ös menyasszonyi csokrokban

hirdetes

Milyen lesz a trendi menyasszonyi csokor 2025-ben?

KSz

2025-ben a kevesebb több, a minimalista csokrok állnak a középpontban. Ezek a visszafogott elrendezések egyetlen virágtípusra vagy egy kis virágcsoportra összpontosítanak, lehetővé téve, hogy természetes szépségük átragyogjon.

Menyasszonyi csokor 2025 trend

Menyasszonyi csokor 2025 – a fenntarthatóság jegyében

2025-ben már a virágkötészetben is létezik a fenntarhatóság fogalma. Ennek jegyében virágzik a virágkötők kreativitása esküvőkön és más rendezvényeken is. Lépcsőzetes installációk, melyben keverednek a mű- és természetes virágok.

2025-ben teret nyer az egzotikus és nem szokványos virágok keveredése. A meghökkentő és lenyűgöző a jó szó a jövőben divatos kompozíciókra. Az élénk trópusi virágok keverednek a vadvirágokkal. Ez végtelen kreativitást tesz lehetővé, lehetőséget ad a természet szépségének sokszínűségének bemutatására.

Menyasszonyi  csokor 2025 divat

Menyasszonyi csokor 2025 – Élénk színek

A hagyományos fehér és pasztell színekkel szemben, hódítanak a merész és váratlan színkombinációk. A mély lila, gazdag vörös, élén narancssárga ellenben a buja zölddel. Ezek a merész színek energiát és izgalmat kölcsönöznek minden eseménynek. Vizuálisan magával ragadó, és fokozza az érzelmeket.

A virágkorona/virágkoszorú is trendi marad 2025-ben is

A virágkoszorúk sikere évek óta töretlen az esküvőkön. És maradnak 2025-ben is. A virágkoszorúk extravagánsabbak lesznek, és merészebb formát öltenek. Az előre látók szerint a túlméretezett koszorúk lesznek trendik, különféle virágokból, lombbal és akár tollal is díszítve. Sok féle kombináció elképzelhető, fátyollal kombinálva egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönös a koszorúnak. Ezek a koszorúk tovább viszik az esküvői díszítés témáját.

Virágkoszorú, menyasszonyi csokor 2025

Menyasszonyi csokor 2025 – A romantikus csokor

hirdetes

Ha nem vagy a hivalkodás híve, a jó hír az, hogy 2025-ben visszatérnek az elegáns, nőies, kifinomult csokrok. Virágai a rózsa, bazsarózsa, liliom. Kis fejű virágokkal és zölddel bonyolult elrendezésben, a romantika és szeszély jegyében.

Virág dekoráció a földön

A díszítésnek szánt csokrok már nem csak az asztalon vannak, vagy csüngnek, hanem földön állnak vagy terülnek el. Készülnek belőlük kanyargós utak, virágágyások, álló virágköltemények. Berobbantó vizuális élményt nyújtva a násznépnek. Ezen dekorációkat kombinálják kövekkel, faágakkal, kristályokkal stb. A hatás fokozására a gyertyák elmaradhatatlanok.

Mesébe illő esküvő helyszín

Menyasszonyi csokor 2025 – Az esküvői helyszín Balatonfüred?

A menyasszonyi csokrot álmodd meg előbb, és ahhoz keress helyszínt, és így alkosd meg a dekorációt, vagy válassz helyszínt és annak fényében kreáljátok meg a virágos díszeket. Nem könnyű! Mint ahogy az sem, hogy mitől lesz optipális a helyszín a nagy napon. Számtalan dolgot kell figyelembe venni. Itt is diktálnak a trendek, de hallgassatok inkább a szívetekre. Ám van egy mesés esküvő helyszín Balatonfüreden, minden pár álma, a Hotel Vinifera Wine&Spa ***** Superior ebben verhetetlen.

A vidék ihlette menyasszonyi csokor 2025-ben

Már említettük a vadvirágokat, és most egy másik vonalon is megjelennek. A vidék ihlette dizájn fő inspirációja a dombok, vadvirágok rusztikus bája.
A természet egyszerű szépségét és egyszerűségét hirdeti.

hirdetes
Ezen virágok megidézik azt a hangulatot amikor a szabadban vagyunk, mint pl. a levendula, napraforgó, százszorszép. Olyan elemekkel párosítva mint a fa, zsineg, vászon. Hogy jól illeszkedjen a rendezvény helyszínéhez, válassz olyat melyet természet vesz körül.

Túlméretezett vázák is jellemzik az esküvői dekorációt 2025-ben

Már szerepelt a túlméretezett jelző a virágkoszorúnál. Nos visszaköszön ez a virágdíszekben is. Abszolút elviszik a showt a drámai hatást keltő óriási padlóvázák a gigantikus virágcsokorra. Kétség nem fér hozzá, hogy egyértelműen hirdetik hogy az esemény milyen jelentőségteljes. A vázát tekintve bármi jöhet ami csillog, elkápráztat.

Menyasszonyi csokor 2025 trend

Menyasszonyi csokor 2025 – A minimalista elegancia és az egyszerűen nagyszerű egyszínű

A végletek éve 2025 a buja, leomló virágáradat mellett a törékeny szépséget hirdető, bájosan egyszerű virágköltemények is hódítanak majd. A színpaletta korlátozott, néhány féle virágból áll csupán. Ez lesz számodra a tökéletes trend, ha értékeled a visszafogottságot, az időtlen szépséget.

Az előző megjelenésnél, ha lehet még minimalistább. Csupán egy szín. Itt nem a színek ejtenek káprázatba. Itt túl lehet látni azon, és figyelmet lehet fordítani a virágok formájára, textúrájára, méretére. Nagyon elegáns és kifinomult képet fest. Az esküvő témája adja meg az alapot a virágválasztáshoz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Vízkereszt

A vízkereszt, más néven háromkirályok vagy epifánia egy keresztény ünnep, amelyet... Tovább

Húsvéti dekoráció

Húsvétra könnyedén készíthetünk házilag is dekorációkat, melyek meghozzák az ünnep... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció