Beköszöntött az ősz! Jöhetnek a markánsabb ízek, a fűszeresebb ételek? Ha egy igazán tökös ebédet szolgálnál fel, a hokkaido krémleves receptjét Neked is ki kell próbálnod! Vigyázat, nagyon addiktív a cucc – ha szereted az erőteljes ízeket ezzel nem fogsz tudni leállni… Én szóltam.
Igazán krémes, selymes, forró és fűszeres… Olyan, amit már a kapuban kiszimatol majd a család. Persze, ahogy szinte minden receptnél, a hokkaido krémlevesnél is több lehetőséged van. Gyorsan összedobnál valamit, vagy szeretsz a konyhában pepecselni, és minél finomabbat főzni?
Hokkaido krémleves kétféleképpen, hogy Te is megtaláld a számodra tökéletes receptet!
Az első hokkaido krémleves recept, amelyet megosztok veled igazán egyszerű. Semmilyen extrára nem lesz hozzá szükséged (a hokkaido-n kívül, de az őszi hónapokban ezt már minden nagyobb áruházban (madarasban és gazdaságosban :D ) megtalálod majd.
Így néz ki, ha még nem találkoztál vele – és nem akarod a címkéket olvasni: